Katter söker nytt hem.

Hej på er, idag är en hemsk dag tyvärr…

Det är så att jag har blivit allergisk mot mina katter och måste hitta ett nytt hem till dom. De är två otroligt sociala små liv som älskar alla människor. Dom är 2 år gamla, men ser yngre ut eftersom dom är så små, vilket dom tagit efter sin mamma och har varit inne-katter under hela den perioden. Båda är kastrerade och rumsrena.

Hubert:

IMG_1487

Märta:

IMG_1476

Dom är syskon och har hållit ihop hela livet och jag ser gärna att dom får fortsätta göra det. Det är så otroligt fina katter och det smärtar mig att behöva göra mig av med dom, därför hoppas jag att jag kanske kan få komma och hälsa på dom någon gång i framtiden också. Dom älskar alla dom mött hittills och när det är fest och mycket folk så tycker dom det är roligare än alla på festen. Dom har som sagt inte gått ut ännu men balkongen är en favoritplats.

Är du intresserad eller har fler frågor så tveka inte att höra av dig! albinjansson@hotmail.com.

/Albin

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *